E-Books

E-book voor jouw onderneming

Voor verschillende bedrijven heb ik e-books vormgegeven en/of de content gemaakt. Wil jij een e-book voor jouw onderneming? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Ook zelf heb ik een E-book gemaakt die hieronder te downloaden is. Dit is een voorbeeld van wat er mogelijk is, of puur als je interesse hebt in lekkere recepten!

10 Simpele vegetarische recepten

Tijdens de coronacrisis heb ik me vermaakt met het maken van een receptenboekje! Ik vind het steeds leuker  om nieuwe recepten te ontdekken en zelf te creëren. Daarnaast is het nog leuker om de gerechten te fotograferen en er uiteindelijk een leuk boekje van te maken.

Heerlijke gerechten uit eigen keuken, wie houdt daar nou niet van! Van niets ‘iets’ maken en daarbij alles zelf bedenken, heerlijk toch? Afgelopen tijd heb ik een hoop vegetarische recepten verzameld en eigen gemaakt. Uit deze stapel heb ik de 10 lekkerste gerechten voor jou gekozen!

Sinds twee jaar eet ik vegetarisch, en het bevalt me super goed! In het begin is het soms lastig, omdat je het gevoel hebt dat er iets mist. Ik ben er achter gekomen dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Dit receptenboekje laat zien dat het niet moeilijk is om een lekker en simpel vegetarisch gerecht te maken. Hopelijk raak jij geïnspireerd om ook af en toe vegetarisch te eten, en hier de positieve kanten van ervaart. Alle recepten die hier in staan zijn superlekker (vind ik), maar door zelf af te wisselen met groenten en kruiden maak je het helemaal uniek. 

Download hier onder het gratis e-book, mobiele of PC versie. Veel plezier met het lezen en maken van deze recepten!

 

10 Simpele vegetarische gerechten - mobiele versie

Download gratis E-Book!

Stuur download link naar:

10 Simpele vegetarische gerechten - PC versie

Download gratis E-Book!

Stuur download link naar:

[TheChamp-FB-Comments]